РБ Лайпциг победи Борусия Мьонхенгладбах с класическото 3:0 в мач от

...
РБ Лайпциг победи Борусия Мьонхенгладбах с класическото 3:0 в мач от
Коментари Харесай

Лайпциг разби Гладбах с класика, Айнтрахт и Херта не спечелиха срещата си

РБ Лайпциг победи Борусия Мьонхенгладбах с класическото 3:0 в мач от 24-ия кръг на немската Бундеслига. Головете означиха Тимо Вернер, Емил Форсберг и Йошко Гуардиол. Аласан Плеа от Борусия пък пропусна дузпа при започване на второто полувреме.

Лайпциг бе по-активният тим и сътвори огромен брой положения, като изключително през втората част доминираше и изцяло разумна доближи д отрите точки. Така тимът е към този момент 3-и с актив от 45 точки, до момента в който Борусия Мьонхенгладбах остава на 10-а позиция с актив от 30 пункта.

В друга среща от шампионата през днешния ден Айнтрахт и Щутгарт приключиха наедно 1:1. За домакините прецизен бе Себастиан Роде, а за Щутгарт се разписа Силаш. Мачът бе извънредно равносилен, като чистите голови положения бяха необичайност. Двата отбора избраха да не рискуват и залагаха най-вече на сигурността в отбрана, тъй че равенството бе разумният резултат. Айнтрахт остава на 6-а позиция с 40 точки, до момента в който Щутгарт е 16-и с 20 пункта в актива си.

Херта Берлин и Майнц приключиха също при резултат 1:1. Там дуелът бе по-открит, само че като че ли домакините изпуснаха успеха. Джесик Нганкам означи от дузпа за домакините, а Людовик Айорк изравни за гостите, с цел да донесе точката на отбора си. С това тъждество Херта е 15-и с 21 точки на сметката си, а 7-и остава Майнц с 36 пункта. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР